Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obert el termini per a participar en el Concurs de Cartells de la Festa Major 2022

Aquest finalitzarà el pròxim 22 de maig. Els tres treballs finalitzes, escollits per la Comissió de Festa Major, se sotmetran a votació popular per decidir la imatge de la festa gran de Ripollet.

Obert el termini per a participar en el Concurs de Cartells de la Festa Major 2022.

La Comissió de la Festa Major ha decidit aquest any tornar a organitzar el Concurs de Cartells de la Festa Major, que enguany se celebrarà el 26, 27, 28 i 29 d’agost. El termini de presentació d'obres restarà obert fins al pròxim 22 de maig i entre les obres rebudes serà la Comissió de Festa Major la que esculli les tres finalistes. Després de la votació popular, el 9 de juny es donarà a conèixer l'autoria del cartell guanyador.  

Les obres es poden presentar a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament, en el següent enllaç, on també es poden consultar les bases del Concurs. Cada concursant haurà de presentar només una proposta de cartell, les obres hauran de ser originals i inèdites amb una tècnica lliure i s’adjuntaran a través de la mateixa Seu amb un PDF que haurà d’anar amb pseudònim.

Un cop finalitzat el termini, la Comissió de la Festa Major mirarà que totes les obres compleixen els requisits i les valorarà en funció dels següents criteris: idoneïtat temàtica, qualitat artística i tècnica, originalitat i creativitat, i que garanteixi la igualtat de gènere. Del resultat d’aquesta puntuació en sortiran els 3 finalistes.

Finalment, els tres treballs finalistes se sotmetran a la votació popular, per decidir la imatge guanyadora d’aquest any. Les obres estarà exposades al web ripollet.cat de l’1 al 7 de juny. El veredicte serà inapel·lable i es farà públic el 9 de juny a les 19 hores al Centre Cultural, moment en que es donarà a conèixer l’autoria del cartell. A la persona guanyadora se li atorgarà un premi de 600 euros.

Ripollet, 29 d'abril de 2022