Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Una vintena de comerços de Ripollet s’han sumat ja al Ripollet Pedala!

A través d’un acord entre l’Ajuntament de Ripollet i la UCR, aquells establiments associats que rebin comandes a través de canals digitals, podran oferir aquest servei gratuït.

Una vintena de comerços de Ripollet s’han sumat ja al Ripollet Pedala!.

Ripollet pedala!, a més d’un projecte de suport a la digitalització del comerç local i a les parades del Mercat Municipal, és una iniciativa per fomentar la mobilitat sostenible i la creació de llocs de treball vinculats a l’economia social i solidària. Amb l’objectiu d’ampliar el suport al comerç local i a l’associacionisme, l’Ajuntament ha acordat amb la Unió de Comerciants de Ripollet que aquells establiments associats, que venen els seus productes o reben comandes a través de xarxes socials o web pròpia, podran oferir el servei de transport gratuït en bicicleta de Ripollet Pedala!.  

En aquests moments, ja són una vintena els establiments que s’hi han adherit a la iniciativa i s’espera que aquest nombre augmenti les properes setmanes. L'horari de repartiment s'amplia en relació al del Mercat Municipal, passant a realitzar-se de dimarts a divendres, de 12 a 14 h i de 18 a 20 h, i els dissabtes, de 10 a 14 h. Igualment, és necessari que la comanda es realitzi amb 24 hores d’antelació.

Els establiments adherits lluiran als seus aparadors identificadors facilitats per l'Ajuntament de Ripollet, per tal de reconèixer fàcilment quines són les botigues o negocis que ofereixen aquest servei. 

Ripollet, 11 de novembre de 2021