Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comença un nou curs de clubs de lectura a la Biblioteca municipal

La Biblioteca municipal ha programat, d’octubre a juny, nou clubs de lectura diferents, de temàtiques i estils variats i per a totes les edats. Les inscripcions ja estan obertes.

Comença un nou curs de clubs de lectura a la Biblioteca municipal.

La programació dels clubs de lectura és una de les principals activitats estables que organitza la Biblioteca municipal d’octubre a juny. Es tracta de trobades mensuals per compartir lectures i opinions literàries en grup. L’oferta d’enguany compta amb nou propostes, una més que l’any passat, de les quals cinc són per a adults i quatre infantils. L’oferta de Clubs de lectura i la resta d’activitats de la Biblioteca formen part de “Ripollet és cultura”, la guia de formació, serveis i recursos culturals als equipaments públics.

Als clubs de lectura per a adults trobem el Club de lectura de novel·la; el club Llegir el Teatre, que és una col•laboració directa amb el Teatre Nacional de Catalunya i es llegeixen alguns dels textos teatrals de la temporada, i el Club de lectura ChickLit, dedicat al gènere romàntic i conduït per l’autora local Tamara Marín. Enguany també continuaran els clubs iniciats el darrer any com el Book Club, un club de lectura en anglès per practicar la lectura i la parla de l’idioma, i el Club de lectura d’àlbums il·lustrats per adults, adreçat especialment a educadores, monitores i bibliotecàries i on cada mes el grup s’endinsa en un autor imprescindible de la literatura infantil.

Per als més petits, l’oferta inclou el Club de lectura infantil (Gomet Blau), per a infants de 6 a 7 anys que es vulguin iniciar a la lectura; i com a novetat, i per donar continuïtat als grup de lectura dels petits s’inicia el Club de lectura infantil (Gomet Vermell) destinats a infants de 8 a 9 anys. La Biblioteca també compta amb dos clubs de lectura dedicats exclusivament al còmic. Un Club de Còmic infantil, per a nens i nenes de 8 a 11 anys; i un Club de còmic Jove on adolescents de 12 a 16 anys llegeixen i comparteixen la lectura de còmics i manga.

Les inscripcions s’han iniciat aquesta setmana i es poden fer presencialment, a la Biblioteca; per telèfon, al 93 586 42 30, o per correu electrònic a biblioteca@ripollet.cat.

 

CLUBS DE LECTURA ADULTS

Club de lectura de novel·la
Darrer dimecres de cada mes, ales 18.30 h.

Llegir el teatre
Tercer dimarts de cada mes, a les 18.30 h.

Club de lectura ChickLit
Tercer dimecres de cada mes, a les 19 h.

Book Club
Primer dilluns de cada mes, a les 19 h.

Club de lectura d’àlbums il·lustrats per adults
Darrer dimarts de cada mes, a les 19 h.

 

CLUBS DE LECTURA INFANTILS

Club de lectura infantil Gomet Blau
Primer dimarts de cada mes, a les 17.30 h
Per a infants de 6 a 7 anys.

Club de lectura infantil Gomet Vermell
Tercer dijous de cada mes, a les 17.30 h
Per a infants de 8 a 9 anys.

Club de còmic Infantil
Primer dijous de cada mes, a les 17.30 h
Per a infants de 8 a 11 anys.

Club de còmic Jove
Segon dijous de cada mes, a les 17.30 h
Per a adolescents de 12 a 16 anys.

 

Ripollet, 6 de setembre de 2022