Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ciutat i Sostenibilitat obre les portes a la ciutadania

Amb l'objectiu de millorar l'atenció als veïns i veïnes, l'Ajuntament de Ripollet ha posat en marxa el sistema de cita prèvia per a consultes tècniques de diferents departaments de l'àmbit de Ciutat i Sostenibilitat.

Ciutat i Sostenibilitat obre les portes a la ciutadania.

L'Ajuntament vol així humanitzar el tracte i l'atenció a la ciutadania, a més d'agilitzar i facilitar la gestió de tràmits administratius i la resolució de dubtes en temes que poden tenir certes complicacions tècniques.

Es tracta de cites, tant presencials com telemàtiques, amb enginyers, arquitectes i altres tècnics municipals, per tal de resoldre dubtes sobre activitats, comunicats i llicències d'obres, parcs i jardins, rius, horts, mobilitat, protecció animal, urbanisme o via pública.

És important que la persona interessada faci la reserva amb una setmana d'antelació, per tal de poder preparar la documentació de cada cas. A més, per agilitzar la visita, també es requereix enviar les dades personals necessàries, així com números de registres i expedients, a l'hora d'omplir el formulari de reserva.

L'Àmbit de Ciutat i Sostenibilitat està ubicat a la Casa del Comú, al carrer de la Salut, 1. La cita prèvia s'ha de demanar al següent enllaç

Ripollet, 15 de juny de 2022