Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquesta tardor, la Targeta Més premia les compres a Ripollet

Amb l’objectiu de fidelitzar i ampliar la xarxa de persones usuàries de la Targeta Més. La targeta de Ripollet, aquesta tardor se sortejaran 10 targetes amb 50 euros per utilitzar-les als més de 40 establiments adherits a aquesta iniciativa.

Aquesta tardor, la Targeta Més premia les compres a Ripollet.

L’Ajuntament de Ripollet posa en marxa avui divendres, 23 de setembre, la campanya ‘La tardor porta premi’, de promoció de la Targeta Més, una targeta de fidelització comercial i captació de clients, creada el 2019, amb l’objectiu de potenciar les compres al municipi i premiant la confiança de les persones usuàries. Entre totes aquelles que facin una compra fins al 24 d’octubre, utilitzant la Targeta Més, se sortejaran 10 targetes carregades amb 50 euros per bescanviar-les a un dels 46 establiments adherits.

El sorteig es realitzarà el dia 26 d’octubre i des de l’Ajuntament es contactarà amb els agraciats per tal que passin a recollir la seva targeta, disposant de 15 dies per realitzar les compres als establiments participants. 

La Targeta Més a un click

La Targeta Més. La targeta de Ripollet és totalment gratuïta i posada a disposició dels establiments locals per part de l’Ajuntament, com una aposta pel comerç local. Els establiments que es vulguin donar d’alta ho poden fer a través de la plataforma moneder.cat

Pel que fa als clients o usuaris, aquests es poden donar d’alta registrant-se a la mateixa plataforma o descarregar-se l’APP Targeta Més Ripollet. També es poden donar d’alta al mateix establiment.

Una vegada creat el compte personal, les persones titulars de la Targeta Més començaran a acumular euros o punts cada vegada que la utilitzin quan facin una compra en un dels establiments adherits. El percentatge en euros de les compres o punts i les promocions són fixades per cada botiga i es poden bescanviar o descomptar de la següent compra que faci en aquell establiment.

Ripollet, 23 de setembre de 2021