Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcalde atendrà personalment a la ciutadania el tercer dijous de cada mes

Es tracta de ‘L’alcalde respon’, un nou servei d’atenció a la ciutadania, que entrarà en funcionament a partir del pròxim 18 de gener. Ja es pot demanar cita prèvia a ripollet.cat.

L’alcalde atendrà personalment a la ciutadania el tercer dijous de cada mes.

L’alcalde de Ripollet, Luis Tirado, ha volgut posar en marxa aquesta novedosa iniciativa “amb la voluntat de fer més accessible l’Ajuntament a la ciutadania i d’apropar-me jo com a alcalde”. 'L’alcalde respon' és fruit, segons ha explicat ell mateix avui dimarts en roda de premsa, “de l’esforç que portem fent des de l’Ajuntament des de que va començar la legislatura i a partir de la setmana vinent, totes les ciutadanes i ciutadans que vulguin, podran parlar directament amb mi sobre el que els preocupa del nostre municipi”. Així, des del pròxim 18 de gener, cada tercer dijous de mes, s’atendrà, per cita prèvia a totes les persones que ho demanin a títol individual.

La cita prèvia es pot demanar des d’avui mateix a través de ripollet.cat, en horari de matí i de tarda, en torns de 15 minuts, per tal d’agilitzar les consultes. Serà de 9 a 12 h i de 17.30 a 19 hores, a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania, ubicada al carrer de Balmes, 2. L’objectiu és mantenir una regularitat i atendre les peticions, propostes i inquietuds de la ciutadania, que seran recollides i, com ha explicat l’alcalde, les farà arribar als diferents departaments de l’Ajuntament per tal de fer el seguiment.

Tirado ha declarat que “personalment, em fa molta il·lusió aquesta iniciativa, perquè el que li preocupa a un ciutadà també és el que em preocupa a mi com a alcalde” i encara que des de l’inici de la legislatura ha estat realitzant reunions amb la ciutadania que ho ha demanat, creu que així s’agilitzarà l’atenció, tot fent una crida a la participació i col·laboració de les veïnes i veïns. Amb aquest servei es podrien atendre prop de 200 persones en un any. 

Ripollet, 9 de gener de 2024