Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Nova App ‘Connecta’ del gimnàs del Poliesportiu Municipal

Es tracta d’un nou servei, destinat únicament als abonats i abonades del Poliesportiu, on a més de fer seguiment dels seus entrenaments i progressos esportius, trobarà informació d’interès.

Nova App ‘Connecta’ del gimnàs del Poliesportiu Municipal.

El gimnàs del Poliesportiu Municipal compta a partir d’ara amb una nova App que ofereix als usuaris i usuàries la possibilitat d’anar seguint els seus progressos a través del mòbil, estar al dia de les noves informacions i l’accés a rutines d’entrenament. Aquelles persones abonades que se la vulguin descarregar i donar-se d’alta, hauran d’adreçar-se a la recepció del Poliesportiu.

A banda, d’aquesta aplicació, el gimnàs compta des del més de novembre amb un assessorament tècnic per a entrenaments de dilluns a diumenge; així com classes exprés de tonificació de diferents zones del cos, Core i Functional Training, amb una durada de 15 minuts i dos torns al matí i tres a la tarda, de dilluns a divendres. D’aquesta manera, es garanteix un servei de monitoratge al gimnàs tots els dies.

L’horari del gimnàs del Poliesportiu és de dilluns a divendres de 8 a 22h, dissabtes de 8h a 19h, i diumenges i festius de 8 a 14h. La reserva del gimnàs es fa través del web ripollet.cat i per fer-ne ús cal ser abonat/da.

Ripollet, 18 de març de 2022