Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obert el termini per demanar ajuts de lloguer per a persones més grans de 65 anys

Fins al pròxim 29 d'abril estarà obert el termini perquè les persones més grans de 65 anys puguin demanar subvencions per al pagament del lloguer de l'habitatge habitual.

Imatge de la campanya 2022 dels ajuts al lloguer per a les persones més grans de 65 anys..
Imatge de la campanya 2022 dels ajuts al lloguer per a les persones més grans de 65 anys.
Poden presentar la petició d'ajut aquelles unitats de convivència que acreditin tenir uns ingressos suficients per poder pagar el lloguer i que no superin els límits establerts a les bases de la convocatòria. Quant a l'import del lloguer, s'ha establert en un màxim de 800 euros mensuals, o bé 900 euros al mes per a unitats de convivència on hi hagi una persona amb discapacitat i el barem de mobilitat favorable reconegut pel departament competent.

En aquest enllaç es pot consultar tota la informació necessària per a poder participar en aquesta convocatòria de subvencions al lloguer. També en aquest apartat es poden descarregar els formularis necessaris que s'han de presentar o bé presencialment a l'OAC, demanant cita prèvia, o bé de forma electrònica al propi Ajuntament o a l'Agència de l'Habitatge de Catalunya.

Més informació a l'Oficina municipal d'Habitatge (c. de Can Masachs, 18-20, telèfon 935046007) o per correu electrònic a habitatge@ripollet.cat.

Ripollet, 4 de març de 2022.