Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es decideix reduir el recorregut d'algunes expedicions del 620

L'autobús no entrarà a Cerdanyola, per tal de reduir el temps del trajecte del 620, en alguns dels moments en que l'E4 no circuli, com és a primera hora del matí i a les darreres sortides de la nit.

Es decideix reduir el recorregut d'algunes expedicions del 620.

Passades unes setmanes de la posada en marxa de diferents millores a les línies 620 i E4 de Font cap a Barcelona, l'Ajuntament i l'empresa han acordat realitzar alguns ajustos, atenent les demanes recollides de part de les persones usuàries, especialment de les que treballen o estudien a Barcelona. Es tracta d'un petit canvi de recorregut en moments puntuals del dia, que s'aplicaran a partir de dilluns, 21 de març. Així, en algunes expedicions, quan només funciona el 620 i no l’E4, que és a primera hora del matí i abans d’acabar el servei, el recorregut del 620 no passarà per Cerdanyola, amb l'objectiu de reduir el temps que triga en completar-se el trajecte.

De dilluns a divendres, els autobusos que surtin a les 4.45 h de Ripollet del 620 i les expedicions de tornada de Barcelona (Fabra i Puig) a Ripollet de les 23.05 i 23.35 h, no passaran per Cerdanyola, però sí mantindran el nou recorregut fins a Tiana. El cap de setmana i festius, aquest canvi afectarà les darreres expedicions del dia, és a dir, les sortides de Barcelona a Ripollet de les 22.50 i les 23.20 h.

Ripollet, 17 de març de 2022