Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament aclareix les informacions aparegudes sobre la Gala de l’esport

L’equip de govern es veu obligat a reiterar que la candidatura de l’esportista Esperanza Díaz no es va admetre perquè no complia cap dels dos requisits que establien les bases.

L’Ajuntament aclareix les informacions aparegudes sobre la Gala de l’esport.

Respecte a la notícia que ha publicat un mitjà digital sobre la Gala de l’Esport, l’Ajuntament vol aclarir, en primer lloc, que no hi ha cap posicionament oficial en relació amb aquest tema, sinó que ofereix la informació amb les dades correctes al voltant d’aquest acte. En segon lloc, recorda que, per a la celebració de la 1a Gala de l’Esport de Ripollet, es van aprovar unes bases que estableixen en quines categories es divideixen els premis i quins són els requisits que cal reunir per a cadascuna d’elles i aquestes han regit tot el procediment.

Així, a la categoria “Millor esportista local, igual o major de 18 anys, masculí o femenina”, les bases especificaven al punt 3 que, per a aquesta categoria, “cal haver nascut a Ripollet o residir actualment a Ripollet”. En el cas d’Esperanza Díaz no es compleix cap d’aquests requisits, ja que ni ha nascut ni resideix a la nostra ciutat, per la qual cosa no es va poder acceptar la seva candidatura, independentment dels mèrits que hagi acreditat.

Aquest fet no es dona únicament a Ripollet. Totes les ciutats i comunitats autònomes que convoquen premis de l’esport els adrecen exclusivament a esportistes nascuts/es o residents en el seu territori, sense que per això s’hagi produït cap mena de discriminació.

Ripollet, 11 de març de 2024