Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

6000 alumnes formaran part de la campanya de teatre, música i dansa

Aquest programa s’ofereix als cursos de P3 a 1r d’ESO dels centres educatius del municipi

6000 alumnes formaran part de la campanya de teatre, música i dansa.

Més de 6000 alumnes d’11 centres educatius de Ripollet participaran aquest any a la campanya escolar de teatre, música i dansa, que organitza l’Ajuntament de Ripollet, a través de Cultura.

Aquesta campanya, que compta amb el suport de l’Oficina de Difusió Artística de la Diputació de Barcelona, s’ofereix a tots els centres educatius del municipi al principi del curs escolar i s’està treballant perquè formi part del Viver educatiu.

Aquest programa va néixer fa uns anys amb l’objectiu d’oferir la possibilitat als alumnes d’apropar-se al Teatre Auditori del Mercat Vell a veure un espectacle de teatre, música o dansa durant l’horari lectiu.  D’aquesta manera, es potencia la creació de nous públics en l’àmbit de les arts escèniques i els permet descobrir noves maneres d’aprenentatge.

Els diferents espectacles estan adreçats específicament als cicles d’infantil, inicial, mitjà i superior, i es complementen amb uns objectius que els mestres poden treballar a l’aula amb l’alumnat. Fa un parell d’anys que la campanya també es va obrir als centres de secundària, i actualment són els/les alumnes de 1er d’ESO els que assisteixen al teatre.

Durant aquest mes de gener ja s’han programat els espectacles de música, on han participat un total de 9 escoles amb 2230 infants. Està previst que la programació continuï el mes de març amb teatre, i el maig serà el mes dedicat a la dansa.

L’Ajuntament de Ripollet vetlla perquè siguin espectacles de qualitat i amb companyies de trajectòries consolidades; d’aquesta manera tots els infants de la ciutat poden gaudir de les arts escèniques a través de les seves escoles.

Ripollet, 24 de gener de 2023.