Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ripollet gaudeix de comerç a la fresca per celebrar l'estiu

Artesania, degustació i comerç de proximitat, en un ambient distès i a la fresca, com a proposta per incentivar l'economia local.

Imatge 1.
Imatge 1


El pròxim dissabte, 3 de juliol, Ripollet celebrarà el 'Comerç a la fresca', una festa per reivindicar la força del comerç local, la restauració i l'artesania de la ciutat. En el marc del Festiu Ripollet, la jornada es desenvoluparà a la tarda nit, entre les 18 i les 0 hores, a la Plaça Onze de Setembre i als carrers Montcada i Nou. L'Ajuntament ha obert el termini per tal que aquelles persones que es dediquin a l'artesania, inclosa l'alimentació, o al comerç local puguin sol·licitar la seva participació al Comerç a la fresca, que preveu comptar amb un màxim de 50 parades.

Després de l'èxit del MercArt de Nadal, amb parades d'artesania local durant tot un cap de setmana, l'Ajuntament ha decidit obrir aquesta iniciativa al comerç i l'hostaleria, per tal d'incentivar l'economia local. L'activitat, que forma part del programa Festiu! 2021, comptarà amb música en directe per donar el toc festiu i lúdic a la fira.

Les professionals que hi vulguin participar, trobaran tota la informació i documents necessaris per a fer la sol·licitud, fins a l'1 de juliol, al següent enllaç.

 Ripollet, 16 de juny de 2021