Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament comença a adjudicar els projectes d'obres que es van aturar durant la pandèmia

Imatge 1.
Imatge 1
Després de l'acord del passat Ple, relatiu a inversions, es podrà donar llum verda a un gran nombre de projectes que estaven pendents de finançament.
Un cop aprovada al Ple d'abril la modificació de crèdits que permet destinar romanents del pressupost de l'any 2020 a inversions, l'Ajuntament ha començat a adjudicar aquells projectes que ja estaven aprovats, a l'espera de finançament. Molts d'ells es van aturar amb motiu de la pandèmia i començaran a veure la llum els pròxims mesos. Alguns exemples són la substitució de la coberta de fibrociment de l'edifici de la Brigada Municipal i la remodelació de l'àrea de jocs infantils de la plaça del Molí, adjudicades la setmana passada en Junta de Govern Local.

Aquest darrer, és un projecte participatiu anomenat 'Plaça el Molí, un parc per a tothom' impulsat pels alumnes de 4t de l'Institut Can Mas en el marc dels Pressupostos Participatius de 2018. Consisteix en la remodelació de l'àrea de jocs infantils de la plaça del Molí i la seva transformació en un espai accessible a persones amb diversitat funcional. Així, s'instal·larà terra de cautxú, una taula amb banc de 8 places més dues adaptades per a cadires de rodes i diferents jocs inclusius, accessibles per a infants amb mobilitat reduïda. El projecte ha estat adjudicat a l'empresa Multiserveis Nou Net per 60.461,80 €, IVA inclòs, i el termini d'execució és d'un mes.

Quant a les obres de substitució de la coberta de fibrociment de l'edifici de la Brigada Municipal, aquest projecte ha estat adjudicat a Cros Obres i Serveis, per 106.482,96 €, IVA inclòs. Es tracta de retirar la coberta de fibrociment, molt deteriorada i amb filtracions, d'un dels edificis de la Brigada al carrer Jaume I nº 31, a càrrec d'una empresa especialitzada. En el seu lloc es col·locarà una coberta lleugera que garanteixi la impermeabilització de l'espai i l'aïllament tèrmic.

Ripollet, 18 de maig de 2021