Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comença el període de sol·licitud de beques de menjador i de llibres i material escolar

Imatge 1.
Imatge 1
Des d'aquest dilluns, 10 de maig, i fins al 29 de juny de 2021, es poden tramitar les sol·licituds de beques escolars de menjador i de llibres i material escolar per al curs 2021-2022. Poden optar-hi les famílies dels alumnes empadronats a Ripollet que cursin de P3 a 4t d'ESO en un centre educatiu del Vallès Occidental. La presentació de sol·licituds es realitzarà de forma telemàtica o presencial, amb cita prèvia.

Les beques per a l'adquisició de llibres de text i/o material escolar són per un import de 45 € per als cursos d'educació infantil (P3, P4 i P5) i de 70 € per als cursos d'educació primària (de 1r. fins a 6è) i educació secundària obligatòria ESO (de 1r. fins a 4t.). L'Ajuntament ha destinat una partida de 40.000 € per a aquest concepte. Quant a les beques de menjador, aquestes són finançades pel Consell Comarcal del Vallès Occidental i poden ser parcials o totals.

Per a tramitar l'ajut, cal aportar el model normalitzat de sol·licitud degudament complimentat i signat, que podran descarregar a ripollet.cat, acompanyat de tota la documentació requerida.

- Informació i model de les beques de menjador
- Informació i model de les beques de llibres i material escolar.

Aquests models també es poden trobar en paper l'OAC (Balmes, 2).

El tràmit es pot realitzar de forma telemàtica, a través d'una instància genèrica a la Seu electrònica, amb certificat digital.

També es pot fer de forma presencial, a l'oficina provisional de l'OAC per a la campanya de beques escolars de l'Ajuntament de Ripollet, ubicada extraordinàriament a la Rbla. de Sant Jordi, 4 (Casal de Joves). En aquest cas, és obligatori demanar cita prèvia de forma telemàtica o per telèfon, al 935 046 00.

Ripollet, 10 de maig de 2021