Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Biblioteca acompanya a les famílies en el viatge de la lectura

Imatge 1.
Imatge 1
Inclòs en el Pla Educatiu d'Entorn, s'oferirà un cicle de xerrades al voltant del foment lector.
El Pla Educatiu d'Entorn de Ripollet 2020-2023 ha començat a donar els seus primers fruits, amb la programació d'un cicle de xerrades a la Biblioteca Municipal, sota el títol 'Llegir, el viatge infinit'. Amb l'objectiu de fomentar la lectura entre els infants i joves, entre els mesos d'abril i maig, s'oferiran tres xerrades dirigides, principalment, a famílies, però també a la resta de la comunitat educativa, entorn el foment lector.

La proposta vol impulsar l'inici d'aquest viatge infinit de la lectura des dels 0 anys i per això les xerrades se centren en el foment lector en els nadons, de 0 a 3 anys, i durant les etapes de la infància i l'adolescència. Les xerrades seran impartides per expertes en educació literària i foment de la lectura, relacionades tant amb el món de l'educació com de les biblioteques, i seran retransmeses a través del canal de Youtube RipolletTV.

'Llegir, el viatge infinit'

Dimarts 27 d'abril, a les 18 h
Llegir abans de llegir. Nadons de 0 a 3 anys
A càrrec de Judith Navarro, mediadora en foment de la lectura i educació literària, especialitzada en literatura infantil.

Dimarts 4 de maig, a les 18 h
Primeres passes. Infants de 7  a 12 anys
A càrrec de Sònia Fernàndez, directora de la Biblioteca Infantil i Juvenil de Can Butjosa (Parets del Vallès)

Dimarts 11 de maig, a les 18 h
I després, què? Adolescents a partir de 12 anys
A càrrec de Júlia Baena, bibliotecària i professora associada a la UB, especialista en biblioteques escolars i literatura juvenil.

Ripollet, 22 d'abril de 2021