Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les entitats de Ripollet ja poden presentar les seves propostes per la Festa Major 2021

Imatge 1.
Imatge 1
La Comissió de la Festa Major ha obert el termini perquè les entitats presentin les seves propostes per a la Festa Major 2021. Aquesta invitació romandrà oberta fins el pròxim 14 d'abril i està dirigida a entitats culturals, juvenils, esportives i cíviques, així com a les associacions de pares i mares d'alumnes dels centres educatius de Ripollet.

Malgrat les circumstàncies i la suspensió l'any passat de la Festa Major a causa de la COVID-19, la Comissió porta treballant des del mes d'octubre en l'elaboració d'un programa per a l'edició d'aquest any. Una Festa Major que es veurà condicionada al que disposin les autoritats sanitàries i que, sense dubte, serà ben excepcional i adaptada a la nova realitat.

Conscients que les entitats són l'autèntic motor de la Festa Major, s'obre un període per rebre les seves propostes que, juntament amb les propostes professionals, conformaran el programa d'enguany. Serà una Festa Major pensada per distribuir-se en diferents espais, adaptats a la normativa de seguretat vigent. Una Festa Major adreçada, com sempre, a tots els públics i on la creativitat aquest any serà molt important. Un dels objectius és fer que les entitats tornin a l'espai públic, mantenint l'essència i la personalitat pròpia de la festa, però sempre respectant les mesures establertes.

Així, per tal de facilitar aquesta adaptació i conscients de les dificultats, els membres de la Comissió de la Festa Major han fet una ronda de trobades virtuals amb les entitats amb la finalitat d'escoltar-les, resoldre possibles dubtes i rebre els seus suggeriments.

Un cop es tanqui el període de presentació de les activitats, la Comissió es reunirà dijous, 15 d'abril, per fer l'avaluació de totes les propostes.

Les entitats interessades poden accedir a aquest espai web de ripollet.cat, on trobaran la sol·licitud, les mesures actuals del PROCICAT per activitats a l'aire lliure i el mapa d'espais que la Comissió ha estat treballant en els darrers mesos.

Ripollet, 29 de març de 2021