Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Coordinadora Ciutadana pels Drets Socials inicia una campanya de recollida d'aliments

Imatge 1.
Imatge 1
Una de les properes actuacions que la Coordinadora Ciutadana ha programat realitzar és una campanya permanent per a la recollida d'aliments i productes d'higiene personal.

La Coordinadora ciutadana pels drets socials de Ripollet és una iniciativa sorgida de la subcomissió de Drets Socials de la Taula del Pla de Xoc, constituïda per prop d'una quinzena d'entitats locals, principalment de caràcter social, però també juvenils i de lleure, i compta amb representació de diferents forces polítiques i amb tècniques municipals.

Dins dels objectius que s'ha fixat es troba el suport a entitats socials locals que treballen per a cobrir les necessitats alimentàries dels veïns i veïnes de Ripollet que es troben en situacions de vulnerabilitat. Per això, amb el suport de l'Ajuntament de Ripollet, la Coordinadora inicia una campanya permanent per a fer una recollida d'aliments i de productes d'higiene personal que, posteriorment, cediran a les entitats socials locals per a la seva distribució. En tant que permanent, aquesta campanya va més enllà de les dates nadalenques per la qual cosa no s'ha establert una data de finalització.

Per dur a terme aquesta recollida es compta amb la col.laboració de 25 comerços on es podran trobar les caixes per a dipositar aquests aliments i productes d'higiene personal. Podeu consultar el llistat dels comerços adherits AQUÍ. Tots aquells establiments que s'hi vulguin sumar poden adreçar un correu electrònic a coordinadoradrets@ripollet.cat. Es poden fer les aportacions de materials a partir del dia 4 de gener.

La tinent d'alcalde de Serveis Socials, Reyes Muñoz, ha volgut "destacar el treball en xarxa que s'efectua a la Coordinadora i que, en un tema com l'alimentació, es fa totalment imprescindible ja que s'ha de garantir el suport a les entitats socials locals que treballen en aquest àmbit".