Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Al Mercat de Ripollet, compra sense cues

Imatge 1.
Imatge 1
L'Ajuntament de Ripollet ha editat un imant amb els telèfons de contacte de les parades del Mercat Municipal, per tal de fomentar que les persones usuàries facin les seves comandes, prèviament. L'objectiu és evitar cues i aglomeracions, especialment en aquestes dates de Nadal, quan l'afluència de públic augmenta, per tal de reduir al màxim el seu temps d'espera i protegir, tant a compradors com a paradistes, de la COVID-19.

La iniciativa va sorgir a l'inici de l'estat d'alarma, quan l'Ajuntament va publicitar, a través del web municipal i de les xarxes socials, els contactes dels paradistes per estalviar temps d'espera i cues al Mercat. 

Més enllà de l'època nadalenca, l'ús d'aquest sistema d'encàrrec telefònic també busca agilitzar la compra al Mercat la resta de l'any, per tal de dinamitzar-lo i apropar aquest servei a persones més joves, que potser disposen de menys temps per anar a comprar. En total, s'han fet més de 3.000 imants, que els paradistes del Mercat Municipal han començat a distribuir avui divendres, 11 de desembre.

Horaris de Nadal
Com és habitual, el Mercat Municipal modificarà el seu horari amb motiu de les festes de Nadal.
Els horaris seran els següents:
- 22 de desembre, de 7 a 14 i de 17 a 20 h.
- 23 de desembre, de 7 a 14 i de 17 a 20 h.
- 24 de desembre, de 7 a 15 h.
- 30 de desembre, de 7 a 14 i de 17 a 20 h.
- 31 de desembre, de 7 a 15 h.  

Ripollet, 11 de desembre de 2020