Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Reunió entre Ripollet i Cerdanyola per tractar temes comuns

Imatge 1.
Imatge 1
Una representació dels governs municipals de Cerdanyola i Ripollet s'han reunit amb l'objectiu de fer el seguiment de temes que incumbeixen els dos municipis.
Els alcaldes de Ripollet, José María Osuna, i de Cerdanyola, Carlos Cordón, van mantenir ahir dimecres una reunió, acompanyats per diferents regidors i membres dels seus respectius governs. La trobada, que es va dur a terme de forma virtual, va servir per compartir alguns dels temes que afecten en l'actualitiat els dos municipis, alguns d'ells prioritaris, com són la construcció de l'Hospital Ernest Lluch i el projecte de reurbanització de la carretera de Barcelona.

Durant la reunió, els dos governs també han tractat la coordinació de les actuacions conjuntes al Pont Vell, barri a cavall entre els dos municipis, així com la necessitat d'inversions i millores en el transport públic. La intenció dels dos governs és reunir-se de forma periòdica per tal de treballar conjuntament, crear espais de debat i generar sinergies entre els dos municipis. En aquests moments incerts, amb la crisi econòmica, social i sanitària que ha generat la COVID-19, ambdos alcaldes consideren necessari que les institucions estiguin a l'alçada de les circumstàncies i treballin conjuntament per tal de no deixar ningú enrere.

Ripollet, 19 de novembre de 2020