Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament dóna suport al sector de l'estètica

Imatge 1.
Imatge 1

Aquest matí la regidora d'Empresa i Comerç, Txell Caler, s'ha reunit amb representats dels centres d'estètica i bellesa de Ripollet, afectades econòmicament per la COVID-19 i, especialment, després de l'entrada en vigor de les darreres mesures per contenir el coronavirus. Acompanyada de la UCR i del coordinador de l'àmbit de Desenvolupament Econòmic, Caler els ha traslladat el suport municipal, tot destacant el seu valor com a dones emprenedores i empresàries que generen ocupació al municipi. Es tracta, com ha explicat Caler, d'un col·lectiu molt feminitzat que després d'un confinament molt dur, i tot i aplicar totes les mesures de seguretat i protocols, sense que hi hagi hagut cap focus de contagi, han hagut de tornar a tancar.

La regidora d'Empresa i Comerç espera que un cop passin els 15 dies d'aplicació de les mesures establertes per la Generalitat, els centres d'estètica i bellesa puguin tornar a obrir amb normalitat. Les restriccions fan que aquests centres puguin realitzar la seva activitat comercial i d'assessorament, però no tractaments, donat que impliquen un contacte personal directe. 

Ajuts econòmics de la Generalitat
Des del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM) s'articularà, en breu, una línia de subvencions de 40 milions d'euros, adreçada a autònoms, pimes i microempreses dels sectors de la restauració i d'estètica i bellesa, per al quals el tancament temporal dels seus establiments suposa una disminució dràstica de la facturació. L'import màxim concedit per cada beneficiari serà de 1.500 euros.

Ripollet, 23 d'octubre de 2020

Foto: isabadell.cat