Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El gimnàs del Poliesportiu obrirà al públic el 5 d'octubre amb un espai renovat i més accessible

Imatge 1.
Imatge 1
L'ús de la instal·lació estarà limitat a 10 persones per hora i amb cita prèvia, per tal de garantir les mesures de seguretat contra la Covid-19.
Els treballs de reforma del gimnàs del Poliesportiu ja han finalitzat, a l'espera que la setmana vinent arribi la nova maquinària per tal d'obrir al públic la primera setmana d'octubre. El gimnàs s'ha convertit en un espai diàfan, desprès de tirar a terra una paret interior, canviar el terra i la climatització i realitzar treballs de pintura. També s'ha aportat més seguretat i accessibilitat, amb el canvi de la porta d'emergència i l'adequació de l'accés i els espais, per de permetre el seu ús per part de persones amb mobilitat reduïda. La reforma, amb un cost de prop de 50.000 €, es complementa amb un nou contracte de lloguer i manteniment de tota la maquinària de fitness, que supera els 130.000 €.

Com ha explicat la regidora d'Esports, Andrea Guijarro, "hem intentat dignificar la situació, que era molt precària, amb aquest contracte amb el que es faran controls preventius i correctius periòdics de la maquinària i també hem intentat solventar el problema d'humitats i el tema de la climatització". Guijarro també ha explicat que s'està treballant per tal de reforçar el personal, especialment els primers mesos, amb una persona que pugui estar a la sala per tal de supervisar el correcte ús de la instal·lació i el compliment de la normativa.

Les mesures de seguretat contra la Covid-19 fan que l'ús del gimnàs, pel moment, s'hagi de limitar a 10 persones per hora, que hauran de reservar prèviament, preferentment, a través de l'apartat de cita prèvia del web municipal, que s'habilitarà properament. Aquelles persones que no puguin fer-ho online, poden trucar al telèfon 936 929 752.  

A banda del gimnàs, l'Ajuntament ha aprofitat el temps que les instal·lacions han estat tancades al públic per la Covid-19, per tal de realitzar altres millores, com ara treballs de pintura als vestuaris, a la sala d'activitats i a l'interior de la piscina, així com la senyalització i adequació dels espais, com és el cas dels vestuaris, on s'ha guanyat espai de pas i amplitud.

Ripollet, 22 de setembre de 2020

Foto: L'alcalde i la regidora d'Esports van visitar les instal·lacions, acompanyats pels tècnics d'Esports, el passat 18 de setembre.