Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ripollet Ràdio reprèn dilluns la seva programació

Imatge 1.
Imatge 1
Ripollet Ràdio reprèn la seva programació habitual el pròxim dilluns, 14 de setembre, després que, a mitjans del mes de març, la pandèmia l'obligués a suspendre els espais que realitzen els col·laboradors i entitats de l'emissora. Per motius de prevenció, l'accés i funcionament dels estudis estaran subjectes a un protocol especial d'higiene i seguretat. Malgrat aquestes limitacions, la temporada 2020-2021 estarà farcida per una trentena de programes de producció pròpia.

30 programes de producció pròpia
Durant el dia, s'ofereix continuïtat musical amb butlletins locals horaris i dues edicions de Matins Pop-Rock. De 18 a 23 hores, hi ha una variada oferta de programes temàtics d'una hora i dues hores de durada, entre setmanals, quinzenals i mensuals, realitzats per uns 50 voluntaris i 8 entitats. Aquesta temporada s'estrenen tres nous programes: Hip Hop House, Tirando del hilo i Olímpics. A més, tornen a l'antena local l'espai educatiu Createnglish i el reflexiu El homber lobo. La graella de trenta programes de producció pròpia es complementa amb set podcast externs. Finalment, destacar que aquesta temporada continuarà l'espai Info Setmanal, els dijous de 18 a 20 hores, amb una edició especial monogràfica cada segon dijous de mes. Igualment, se seguiran oferint els plens en directe.

La ràdio durant la crisi sanitària
Fins a la suspensió de l'estat d'alarma, la ràdio local va oferir una programació especial diària, amb butlletins i un total de 107 informatius sobre l'afectació de la crisi sanitària a la localitat, realitzats en teletreball i connectant amb les cases o llocs de feina dels protagonistes, primer del confinament i, posteriorment, de la represa. Així mateix, Ripollet Ràdio també va tenir un paper important en la programació virtual de Sant Jordi, conjuntament amb la revista "lallana", promocionant i donant veu als participants de la diada i en la retransmissió dels plens, ja que es van celebrar telemàticament.

Consulteu la nova graella en aquest enllaç.

A la ràdio a la carta trobareu un arxiu amb més de 7.400 programes, consultable per programa i data. Enllaç.