Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

"Ripollet és cultura!" dóna el tret de sortida a l'oferta cultural del nou curs

Imatge 1.
Imatge 1
L'Ajuntament inicia el nou curs amb la publicació de la guia "Ripollet és cultura!", que recull gran part de l'oferta formativa del municipi, tant des dels equipaments municipals com des de les entitats i associacions locals.

Les inscripcions per aquest curs 2020-2021 seran a partir del dia 14 de setembre, al propi Centre Cultural, de dilluns a divendres, de 9 a 14 h i de 17 a 21 h. També, com ja va ser l'any passat, es podran fer les inscripcions en línia a la web tatxan.ripollet.cat. Els tallers començaran el 5 d'octubre fins el 30 de juny de 2021.

Enguany, al Centre Cultural trobem cursos amb temàtiques tant diverses com la robòtica o la cuina, a més dels habituals tallers de ioga, pintura o arts plàstiques, entre altres. Una novetat d'enguany són els cursos adreçats a les entitats per adquirir coneixements bàsics sobre les característiques i l'abast de la Covid-19, accions a emprendre en cas d'infecció i mesures preventives que cal aplicar en l'àmbit associatiu.

El CIP Molí d'en Rata i la Biblioteca mantenen la seva oferta d'activitats. Així, el CIP ofereix activitats d'art, història i patrimoni amb el programa Juga amb la Història cada darrer diumenge de mes. Pel que fa a la Biblioteca, continúa el seu programa de foment de la lectura, amb activitats específiques per als nens i nenes com l'Hora del Conte, Els més petits fem dissabte i Llegim i Creem i altres per al públic adult amb diferents Clubs de lectura.


Per últim, la Guia també inclou tota la informació de les activitats que  es duen a terme a altres espais com el Casal de Joves, l'emissora municipal Ripollet Ràdio, equipaments educatius, associacions de veïns, centres cívics, Casal d'Avis o l'Oficina de Català.

Tots els continguts que apareixen a la guia estan subjectes a canvis, d'acord amb les mesures de seguretat de prevenció que s'aprovin segons l'evolució de la situació sanitària. Dir també que la participació a totes les activitats estarà subjecta al compliment dels protocols sanitaris i de seguretat que estableixi l'organitzador en cada cas.

El regidor de Cultura, Oriol Mor, recorda que "crear lligams, enfortir vincles i estructurar i compartir espais d'aprenentatge mutu és la millor manera de cuidar-nos, des de l'àmbit personal, contra les possibles situacions d'excepcionalitat sanitària que puguem trobar en un futur."