Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Reobre el Centre de Dia de Can Vargas

Imatge 1.
Imatge 1
Aquest dimecres, 1 de juliol, torna a obrir el Centre de Dia de Can Vargas i ho farà en dos torns del 50% de les persones usuàries, per tal de garantir la distància de seguretat interpersonal.
El Centre de Dia, gestionat per la Cooperativa Suara, compta actualment amb un total de 34 persones usuàries, que seran les úniques que podran accedir a les instal·lacions, juntament amb els professionals assignats a cada torn. Per a la seva posada en marxa, a banda de desinfectar i senyalitzar les estances, s'ha preparat tot el material, que serà utilitzat de forma individual.

A l'hora de distribuir els grups, s'ha tingut en compte la tipologia d'usuari i el grau de deteriorament cognitiu de cadascun d'ells, per tal que siguin el més homogeni possible i no se sobrepassi el 50% d'aforament diari indicat per la Generalitat. També es posarà en marxa el transport col·lectiu, tot i que es recomana que es minimitzi el seu ús.

Les mesures de seguretat contra la Covid-19 fan que, de moment, no es pugui posar en marxa el servei de menjador extern ni el de perruqueria i podologia per a persones que no siguin usuàries. Tancat des del passat 14 de març, el personal del centre ha estat fent un seguiment telefònic setmanal de tots els seu usuaris.

Ripollet, 30 de juny