Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es reinicien les obres del carrer de Sant Sebastià

Imatge 1.
Imatge 1
Aquest dimarts, 2 de juny, es van reprendre les obres de reurbanització del carrer de Sant Sebastià, en el tram comprès entre els carrers Lepant i Concòrdia. Aquesta és una de les obres públiques paralitzades a conseqüència de la declaració de l'estat d'alarma, el passat 14 de març, que ara es reprèn, una vegada aixecades les restriccions per part de l'administració de l'Estat. Es tracta de la primera fase del projecte, que ja va haver de ser ajornada el passat mes d'octubre, després de trobar fibrociment al subsòl del carrer, que va obligar a fer un nou estudi del projecte d'obres i ampliar el pressupost fins als 540.897,89 €.

La durada prevista de les obres, que inclou la connexió amb la xarxa de clavegueram, és de sis mesos. En aquest temps, es tallarà al trànsit de vehicles i de vianants, tot i que es facilitaran itineraris perquè els veïns i veïnes puguin accedir als seus habitatges i, sempre que sigui possible, als aparcaments privats. També es facilitarà l'accés als locals, empreses i dependències municipals d'Ocupació i Empresa.

Des de l'Ajuntament de Ripollet ja s'ha informat als veïns i veïnes afectats, que per a qualsevol dubte o aclariment, poden contactar amb el departament d'Urbanisme, (telèfon 935 046 000) o bé enviar un correu electrònic a alcaldia@ripollet.cat.

Ripollet, 3 de juny de 2020