Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La deixalleria reobre per a industrials i autònoms i torna la deixalleria mòbil

Imatge 1.
Imatge 1
Dilluns, 11 de maig, es restablirà el servei de la deixalleria municipal, ubicada a la carretera de Santiga, que es va tancar per la crisi sanitària del coronavirus, el passat mes de març. L'obertura serà en horari reduït d'atenció al públic, de 9.30 a 13.30 h, i exclusivament per a industrials i autònoms, no per a particulars, fins a nou avís.
Aquesta mesura s'ha pres tenint en compte que la reducció de les mesures de confinament decretades per l'Estat ha permès als treballadors i treballadores d'alguns sectors no essencials tornar a la feina. La reobertura de les instal·lacions es realitzarà complint amb les normes sanitàries decretades per la Conselleria de Salut contra la Covid-19.

Deixalleria mòbil
D'altra banda, la setmana vinent també es tornarà a habilitar el servei de deixalleria mòbil, que a Ripollet es porta a terme els dimecres i, per tant, s'iniciarà el dia 13 de maig. Aquest servei també es restableix amb restriccions d'horari. Els nous horaris de les tres parades, que sí que es mantenen, són els següents:

De 10 a 11 h - C. de Rizal, 6 (Rbla. St. Jordi / c. Monturiol)
D'11.30 a 13 h - . Nostra Senyora dels Àngels / ctra. de l'Estació
De 16 a 19 h - C. Verge de Montserrat / Ramon i Cajal

Recordem que a les deixalleries mòbils es poden portar els següents tipus de residus: Aparells informàtics i de telefonia; bateries de cotxe; bombones de gas (fins a 5 kg); cables (elèctrics); càpsules (de dosi única) d'alumini i de plàstic; cartutxos de tinta i tòners; CD i DVD; ferralla i metalls (cassoles, cafeteres...); filtres de vehicles; fluorescents i bombetes; monitors i pantalles; olis de cuina; olis de motor; petits aparells elèctrics i electrònics; piles i acumuladors; pintures, vernissos i dissolvents; plàstic dur (caixes de fruita, galledes...); pneumàtics petits; productes químics de neteja, de jardineria o de cosmètica; radiografies, i roba i calçat.

Ripollet, 8 de maig de 2020