Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest cap de setmana es tallaran al trànsit quatre carrers de Ripollet per facilitar el passeig

Imatge 1.
Imatge 1
L'objectiu de l'Ajuntament és facilitar la mobilitat, mantenint la distància de seguretat, a les persones que surten a passejar i fer esport.
Per tal de facilitar el passeig, mantenint la distància de seguretat i evitar algunes situacions viscudes el passat cap de setmana i els primers dies de l'entrada en la fase 0 de desconfinament, l'Ajuntament ha decidit tallar a la circulació el vial del riu Ripoll i el camí de la Serra, des del dissabte a les 8 fins al diumenge a les 23 h. També es tancarà al trànsit el carrer del Torrent Tortuguer i la rambla de Sant Jordi.

El camí de la Serra es tallarà en la seva totalitat,des de la rotonda de l'Av. de Maria Torras. El vial del riu Ripoll és tallarà des de la rotonda de la carretera de Santiga fins al carrer del riu.

La rambla de Sant Jordi es tallarà a la circulació, com estava previst, amb l'horari d'hivern, els diumenges de 10 a 22 h. A partir de l'1 de juny, es canviarà a l'horari d'estiu, obrint de dissabte a les 17 h a diumenge a les 22 h. I com és habitual, el carrer del Torrent Tortuguer també restarà tallat al trànsit el cap de setmana, de dissabte a les 10 h fins diumenge a les 22 h.

Amb aquesta mesura es vol donar prioritat als vianants i ciclistes durant el cap de setmana a les zones on s'ha detectat més afluència de persones des del passat 2 de maig. El tall dels carrers i la vigilància estaran coordinats per la Policia Local, que comptarà amb la col·laboració de Protecció Civil, com ja ho està fent des de l'inici d'aquesta situació excepcional.

Ripollet, 7 de maig de 2020