Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament de Ripollet està repartint 633 targetes moneder a famílies amb beca menjador

Imatge 1.
Imatge 1
El passat dimecres, 25 de març, l'Ajuntament de Ripollet va rebre un total de 633 targetes moneder destinades a infants i adolescents que tenen beca aprovada per la Generalitat de Catalunya. Entre el dijous i divendres 26 i 27 de març, el departament de Serveis Socials va repartir en mà, amb la col·laboració de la Policia Local, Protecció civil i Via pública, un total de 506 targetes. Drets Socials treballa ara per contactar amb aquelles famílies a les quals no es van poder entregar les targetes, per absència de les persones al domicili.
Des de l'Ajuntament de Ripollet fem una crida per tal que si alguna família té beca aprovada per la Generalitat i no ha rebut la targeta, contacti amb Drets Socials a qualsevol dels telèfons habilitats: 935 046 007 - 670 291 976 - 670 291 716 - 680 241 330.

Les targetes no són nominals, cadascuna disposa d'un codi d'identificació per relacionar cada targeta amb cadascun dels alumnes beneficiaris de l'ajut. L'ús de les targetes és exclusivament per a compres en qualsevol establiment d'alimentació amb terminal TPV i seran vàlides durant un any. Inicialment, cada targeta ve carregada amb 40 € (4 € per dia per als 10 dies de tancament anunciats), tot i que ja es contemplava la possibilitat de recarregar més diners en funció del període que es mantinguin les escoles tancades com a mesura de prevenció de la COVID-19.

A banda d'aquests ajuts concedits per la Generalitat, també existeixen beques assumides per l'ajuntament. Davant l'actual situació d'excepcionalitat, i en la línia de suport a les famílies que s'està duent a terme des de Drets Socials, s'està fent un treball de valoració de la situació socioeconòmica de cada unitat familiar per tal de donar el suport adequat a través de l'equip tècnic de serveis socials bàsics.

Ripollet, 31 de març de 2020