Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament prorroga el 2020 el programa d'orientació de Renda Garantida de Ciutadania

Tutoria individual.
Tutoria individual
Aquest programa facilita orientació, acompanyament i suport per a la inserció de 30 persones en situació d'atur, perceptores de la Renda Garantida de Ciutadania. L'àrea de Desenvolupament Econòmic de l'Ajuntament de Ripollet continuarà un any més amb el programa de Serveis laborals especialitzats d'orientació, acompanyament i suport a la inserció per a persones destinatàries de la renda garantida de ciutadania. Així, tal com ha fet des de l'any 2017, durant l'any 2020 des de l'Ajuntament es continuarà atenent a 30 persones perceptores de la Renda Garantida de Ciutadania (RGC), per tal de dotar-les de les competències personals i professionals necessàries per a la seva inserció.

Aquest és un programa finançat pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya i es coordina conjuntament amb Serveis Socials de l'Ajuntament de Ripollet i l'Oficina de Treball. El seu objectiu principal és oferir un acompanyament personalitzat per la definició i execució del projecte professional, mitjançant accions de tutories individuals i sessions grupals, així com pràctiques en empresa. D'aquesta manera, es pretén potenciar la millora de l'ocupabilitat, dotant a la persona de les competències personals i professionals necessàries.

Actualment, s'han iniciat les tutories individuals i encara poden participar persones que compleixin els següents requisits:

· Estar donades d'alta a l'Oficina de Treball com a demandants d'ocupació no ocupades (DONO).
· Ser perceptores de la Renta Garantida de Ciutadania (RGC).

Les persones interessades, si compleixen els dos requisits anteriors, poden informar-se a l'Àmbit de Desenvolupament Econòmic de l'Ajuntament de Ripollet (Carrer de Sant Sebastià, 26 - Ripollet), de dilluns a divendres, de 8.30 a 14 h o trucar al telèfon 935 807 642.

Ripollet, 27 de febrer de 2020