Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Targeta Més! et porta al teatre durant tota la temporada de l'Associació d'Espectadors

Imatge 1.
Imatge 1
La Targeta Més!, la targeta de Ripollet que va néixer amb el propòsit de convertir-se en una Targeta de Ciutat, dóna el seu primer pas per aconseguir-ho. Aquest mes de desembre l'Ajuntament i l'Associació d'Espectador del Teatre del Mercat Vell han ampliat l'actual acord de col·laboració per a tota la programació de la seva 26a temporada de programació professional al Teatre Auditori del Mercat Vell, que finalitza el juny de 2020. Es tracta d'un acord per a promocionar la cultura a través de la Targeta Més.

Des del passat mes d'octubre, entre totes les persones usuàries de la targeta, s'ha anat sortejant quinzenalment un premi de dues entrades per als espectacles de l'Associació d'Espectadors. Durant aquesta 26a temporada, està previst que es realitzin un total de 15 sortejos de dues entrades gratuïtes per als espectacles programats. El primer sorteig de 2020 tindrà lloc el 8 de gener, per a la comèdia "Ossos" (17 de gener, 21 h).

La Targeta Més! és un projecte subvencionat totalment per l'Ajuntament de Ripollet, amb l'objectiu de dinamitzar el comerç de la ciutat i de crear sinergies entre les activitats econòmiques i altres àmbits de la vida a Ripollet, com ara la cultura. Es tracta d'una aposta de futur i de construcció de comunitat que es va posar en marxa el passat mes de juliol i que ja compta amb més d'un miler d'usuàries i amb una cinquantena d'establiments adherits que ofereixen descomptes i serveis a través de la plataforma moneder.cat.

Ripollet, 23 de desembre de 2019