Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'aparador nadalenc de Sirocco s'endú dos primers premis

Imatge 1.
Imatge 1
El primer premi del 5è Concurs d'Aparadors - Nadal 2019, convocat per l'Ajuntament de Ripollet, ha estat per a l'aparador de Sirocco. Flors Montcada ha rebut el 2n premi i l'Estanc nº 6 de la rambla de Sant Esteve el 3r. Els premis són de 400, 300 i 200 €, a través d'una Targeta Més!, per a comprar als establiments de Ripollet adherits a la Plataforma de fidelització. A banda dels premiats, el jurat ha decidit fer una menció especial a Perfumeria Mary, que ha decorat el seu aparador amb fotografies dels seus 40 anys d'història al barri de Can Mas.

En total, han participat 11 establiments comercials, de serveis i de restauració del municipi. El Jurat del Concurs d'Aparadors ha estat format per Jordi Marañón, de la Comissió Ripolletenca d'Activitats Culturals (CRAC); Núria Martínez, d'Acció Fotogràfica Ripollet i Meritxell Caler, regidora d'Empresa i Comerç. Aquesta activitat forma part de la campanya de Nadal "La llum de Totes". 

Aquest no ha estat l'únic premi per l'aparador de Sirocco, fet tot a mà pels seus propietaris, ja que també s'ha endut el primer premi de Ripollet del concurs "L'aparador" de la Cambra de Comerç de Sabadell, que enguany celebra la seva 50ª edició.

Ripollet, 20 de desembre de 2019