Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les persones joves debatran sobre el funcionament i usos del Casal de Joves

Imatge 1.
Imatge 1
L'Ajuntament ha organitzat dues trobades per recollir la seva opinió i que l'equipament esdevingui el seu espai de referència. La Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Ripollet ha engegat un procés participatiu per a l'elaboració d'un pla d'usos del Casal de Joves. Aquest procés compta amb el suport de la Diputació de Barcelona mitjançant la consultoria Indic, Iniciatives i Dinàmiques Comunitàries. El Pla d'usos pretén que el Casal de Joves esdevingui un espai de referència per a les persones joves del Municipi, donant resposta a les seves necessitats i creant un espai de trobada, d'intercanvi, de solidaritat, de participació i de compartir experiències. Amb l'objectiu de recollir les seves opinions i propostes, la Regidoria de joventut ha organitzat dues sessions participatives els pròxims dies 10 i 11 de desembre, al casal de Joves.

Amb aquest procés es vol donar més protagonisme a les persones joves dins de l'equipament, amb l'alliberament d'espais ocupats per oficines tècniques i amb la remodelació d'espais destinats a joves. Es tracta, doncs, de fer un espai inclusiu i igualitari per a les persones joves, que fa imprescindible la seva participació.

La primera sessió va adreçada a les persones joves en general i es realitzarà el dimarts, 10 de desembre, a les 18 h, al Casal de joves. La segona va adreçada a entitats juvenils i es realitzarà el dimecres, 11 de desembre, a les 18 h, al Casal de Joves.

Per a més informació, poden contactar amb la Regidoria de Joventut, a la rambla de Sant Jordi, 6; al telèfon 935 046 024 o al correu electrònic joventut@ripollet.cat.

Ripollet, 27 de novembre de 2019