Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Serveis mínims davant la convocatòria de vaga per divendres 18 d'octubre

Imatge 1.
Imatge 1
Davant la convocatòria de vaga general convocada per divendres, 18 d'octubre de 2019, pels sindicats Intersindical-CSC i la Intersindical Alternativa de Catalunya (IAC) i amb l'objectiu de garantir la prestació de serveis que es considerin essencials, l'Ajuntament ha establert per resolució d'alcaldia els serveis mínims següents:

- Oficines Edifici Principal Ajuntament (edifici Balmes, 4): 1 conserge en torn de matí.
- Oficines Generals Ajuntament (edifici Balmes, 4) OAC: 2 informador/a en torn de matí.
- Informàtica: 1 informàtic.
- Oficines de Drets Socials i Sanitat Ajuntament: 1 persona d'atenció al públic i 1 tècnic/a.
- Centres escolars públics de primària: 1 persona per edifici (servei de consergeria).
- Escoles Bressol: un terç de la plantilla.
- Mercat Municipal: 1 persona en torn matí i 1 en torn de tarda.
- Brigada: 1 Oficial de 1ª electricista i 1 Oficial de 1ª Manyà.
- La Policia Local, d'acord amb l'article 38 de la Llei 16/1991, de 10 de juliol, de les policies locals de Catalunya, no pot exercir el dret de vaga ni participar en accions substitutives d'aquest ni en actuacions concertades amb la finalitat d'alterar el funcionament normal dels serveis.

D'altra banda, el Patronat Municipal de Cultura ha comunicat que tots els equipaments culturals (Centre Cultural, Teatre Auditori del Mercat Vell, CIP Molí d'en Rata i Biblioteca Municipal) restaran tancats al públic demà divendres, 18 d'octubre, durant tot el dia. També es tancarà al públic el servei del Patronat Municipal de Desenvolupament i Promoció de l'Ocupació (c. de Sant Sebastià, 26). Quant als equipaments del Patronat Municipal d'Esports, romandrà tancat tant el Pavelló Joan Creus com el Barneda. Pel que fa al Poliesportiu Municipal, tot i que restarà obert al públic, no es garanteix la prestació de la totalitat del seus serveis.

Ripollet, 17 d'octubre de 2019