Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El govern municipal proposa la dissolució dels Patronats municipals

Imatge 1.
Imatge 1
L'objectiu és simplificar l'estructura de l'Ajuntament i integrar el personal en una organització única
Fruït de la reflexió, l'anterior mandat, sobre un nou model de gestió de les persones que treballen tant a l'Ajuntament com als diferents Patronats municipals, el govern municipal va evidenciar la necessitat de simplificar l'estructura en què s'organitza el personal municipal, integrant-lo en una única organització que permeti una major eficàcia interna i reverteixi en la millora de serveis a la ciutadania. És per això que ha decidit iniciar el procés per a la dissolució dels Patronats municipals de Cultura, Esports i Ocupació, per tal d'integrar els treballadors a la plantilla municipal. Així, en el proper Ple ordinari del 25 de juliol es proposarà l'aprovació de les comissions tècniques d'estudi, tal com preveu la legislació vigent, que han d'informar sobre la viabilitat d'aquest procés.

Aquesta decisió és fruït del treball que el govern municipal ha realitzat des del primer dia per tal dotar l'administració d'aspectes que consideren imprescindibles com el treball participatiu i transversal, la transparència en la gestió i la modernització dels serveis, per tal d'oferir solucions orientades a l'increment de la qualitat de vida de totes les persones que viuen i treballen a Ripollet.

Voluntat de diàleg i participació
La voluntat del govern és que la formació de les comissions tècniques vagi paral·lela a la creació de tots els mecanismes necessaris per tal de tenir en compte tots els punts de vista possibles, entenent imprescindible la participació de totes les persones que integren les plantilles dels Patronats, per tal que ajudin a repensar aquesta nova estructura. En aquest sentit, ja s'han produït algunes reunions per tal de començar a tenir informació de tots els sectors de l'administració local i poder intercanviar unes primeres impressions respecte aquest procés.

Tenint en compte el reduït nombre de persones que treballen a l'Ajuntament i als Patronats, unes 240 persones en total, el govern municipal està convençut que aquest canvi permetrà una major eficàcia interna i es traduirà en una millora dels serveis que es presten a la ciutadania.

Ripollet, 23 de juliol de 2019