Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ta!Txan, el nou aplicatiu per millorar la gestió cultural

Imatge 1.
Imatge 1
El Patronat Municipal de Cultura presenta Ta!Txan, una ampliació i millora de l'aplicatiu informàtic de gestió d'espais i recursos dels quatre equipaments culturals: Centre Cultural, CIP Molí d'en Rata, Biblioteca i Teatre Auditori. El Ta!Txan oferirà als usuaris, per una banda, la possibilitat de realitzar online, per primera vegada, les inscripcions als tallers i a les activitats, a través d'un suport comú (el web https://tatxan.ripollet.cat estarà operatiu properament); i de l'altra, permetrà fer diferents sol·licituds de manera virtual.Aquesta ampliació de funcionalitats permetrà fer una millor gestió dels recursos al Centre Cultural i, a la vegada, incorporar aquesta informatització de la gestió a la resta d'equipaments municipals. Tot amb la finalitat d'oferir un millor servei al ciutadà i a les entitats. Els usuaris s'hauran de donar d'alta al sistema per poder-lo utilitzar.

Cursos i tallers 2019-2020
Respecte als tallers del Centre Cultural, aquests canvis permetran que tothom que estigui interessat en realitzar algun dels cursos o tallers que es fan a l'equipament es puguin matricular on line, sense haver de fer-ho de manera presencial. D'aquesta manera, s'obrirà un únic període d'inscripció/matrícula a partir del 9 de setembre. Aquest termini no es tancarà fins que el curs estigui ple.

Aquest pas s'uneix als realitzats en els darrers mesos per facilitar l'accés del ciutadà a l'administració, de manera virtual, i millorar la comunicació interna i externa de l'àrea de Cultura i de l'Ajuntament en general.

Ripollet, 22 de juliol de 2019