Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ple d'aprovació d'actes per tancar la legislatura 2015-2019

Imatge 1.
Imatge 1
El pròxim dissabte, 15 de juny, se celebrarà la sessió constitutiva de la nova corporació municipal D'acord amb el que preveu l'article 36 del Reglament Orgànic de Funcionament i Règim Jurídic de les Administracions Locals (ROF), aquest dimecres, 12 de juny, tindrà lloc el darrer Ple Municipal de la legislatura 2015-2019. La sessió s'ha de celebrar abans del tercer dia anterior a la sessió constitutiva de l'Ajuntament, que tindrà lloc el pròxim dissabte, 15 de juny, a les 12 h.

En aquesta sessió de tancament de legislatura s'aprovaran les actes de les darreres sessions dels patronats, consells, comissions i Junta de Govern Local, les quals es reuniran durant el mateix dia 12. A les 19.30 h, tindrà lloc la sessió plenària, de caràcter extraordinari.

Nova corporació municipal
Dissabte, 15 de juny, a les 12 h, s'iniciarà el Ple extraordinari de constitució del nou Ajuntament. Tal com marca el procediment, primer es constituirà la Mesa d'Edat, integrada pels electes de més i menys edat, tot seguit els regidors i regidores presentaran les credencials davant la mesa i ocuparan els seus seients. Un cop hagin jurat o promès com a regidors i regidores, es procedirà a l'elecció de l'Alcalde o Alcaldessa, que passarà a ocupar la presidència del Ple.

La sessió finalitzarà amb els parlaments dels portaveus dels grups municipals, per ordre de menor a major nombre de vots obtinguts en les darreres Eleccions Municipals del 26 de maig (SOM, ERC, Cs, PSC i Decidim), tancant l'Alcalde o Alcaldessa.

Les persones interessades poden assistir a Ple (c. de Balmes, 2- edifici Molí d'en Ginestar), tot i que tindrà prioritat el públic amb invitació. Donat l'aforament limitat, s'ha decidit habilitar un espai addicional amb pantalla de televisió. La sessió també es podrà seguir en directe a través de Ripollet Ràdio (91.3 fm), ripolletràdio.cat i el canal de Youtube InfoRipollet.

Ripollet, 11 de juny de 2019