Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El programa Petit Passaport mobilitza més de 3.000 infants

Imatge 1.
Imatge 1
L'espectacle familiar 'La detectiva Klaus' posarà punt i final a la temporada 2018-2019 del Petit Passaport. Prop de 3.000 infants han participat durant aquest curs dels diferents programes d'activitats que han organitzat els equipaments culturals del municipi: Teatre Auditori, Biblioteca, CIP Molí d'en Rata i Centre Cultural. La cloenda tindrà lloc el pròxim 28 de juny, a les 18 h, a la plaça de l'Onze de Setembre, amb l'espectacle familiar 'La detectiva Klaus.' L'acte finalitzarà amb el lliurament d'obsequis a tots aquells infants que hagin omplert el seu passaport.

Tots els infants que hagin aconseguit 10 segells o més al seu passaport hauran de passar per la Biblioteca o pel Centre Cultural per fer la reserva de la seva sorpresa, com a premi a la seva constància, compromís i suport a la difusió cultural del municipi. Els segells s'aconsegueixen amb l'assistència a activitats com ara la programació familiar, les hores del conte i els tallers Juga amb la Història, entre d'altres. El Petit Passaport es reparteix a l'inici de curs a totes les escoles i cada nen pot anar omplint amb segells a mesura que assisteix a algun acte.

Amb aquesta iniciativa s'intenta que els més petits gaudeixin d'una programació lúdica, variada i familiar, per tal d'apropar-los als diferents equipaments culturals i dinamitzar el sector cultural de Ripollet.

El nombre de públic infantil registrat durant aquesta temporada ha estat el següent:
Biblioteca municipal: 1.442
CIP Molí d'en Rata: 81
Centre cultural: 152
Teatre auditori: 1.338
TOTAL: 3.013 

De la mateixa manera que l'any passat, l'acte de cloenda consistirà en un espectacle familiar gratuït, a càrrec d'Engruna Teatre. La detectiva Klaus és una investigadora curiosa i divertida capaç de resoldre els enigmes més difícils. Aquesta vegada però no aconsegueix resoldre el secret que amaguen uns objectes i llibres estranys que han arribat a les seves mans. Fent un viatge a través d'alguns dels contes més coneguts pels menuts de casa, com la Caputxeta, els tres porquets, el Patufet o Hansel i Gretel descobrirem el veritable secret de la detectiva.

Ripollet, 11 de juny de 2019