Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ripollet instal·larà més de 170 panells informatius d'orientació

Imatge 1.
Imatge 1
La Policia Local i l'empresa Lacroix Señalización han iniciat aquesta setmana la inspecció ocular, arreu del municipi, per confirmar i marcar els punts on s'instal·larà en breu la nova senyalització orientativa de direcció. Es tracta de més de 170 punts on es col·locaran panells per indicar la localització d'edificis municipals i llocs d'interès públic, així com els accessos a les localitats veïnes i les principals vies de comunicació, entre d'altres. La nova senyalització serà produïda i instal·lada per la mateixa empresa adjudicatària, per un import de 55.427,81 €.

Aquesta és una de les actuacions recollides al Pla de Mobilitat Urbana Sostenible 2015-2020, redactat per l'empresa Doymo l'any 2015, amb el suport de la Diputació de Barcelona i l'Àrea Metropolitana de Barcelona. L'estudi apuntava que l'actual senyalització és escassa i alguna desfasada.

Amb la nova senyalització orientativa s'indicarà la direcció de punts d'interès, com ara edificis municipals; equipaments educatius, esportius i sanitaris; la comissaria dels mossos; parcs i espais públics rellevants, els polígons industrials; l'autopista i els accessos als municipis veïns de Montcada, Cerdanyola i Barberà del Vallès.

Ripollet, 24 de maig de 2019