Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament adquireix un immoble a Pont Vell-Tiana per al casal de barri

Imatge 1.
Imatge 1
Després de l'informe favorable de la Direcció General d'Administració Local de la Generalitat de Catalunya, l'Ajuntament ha fet efectiva l'adquisició directa d'un immoble situat al cor del barri de Pont Vell i Tiana. L'alcalde de Ripollet, José María Osuna, va signar davant notari la compra de l'immoble situat a la Carretera de l'Estació núm. 8 i c/ Doctor Gil, núm. 3, el passat divendres 17 de maig. El cost d'aquest edifici ha estat de 670.000 €, despesa presentada i aprovada al plenari de Ripollet.

Es tracta d'un immoble amb un tipus d'edificació pràcticament desaparegut al municipi, un habitatge de principis del segle XX que acull tot un seguit de valors arquitectònics, tipològics, constructius i patrimonials, que justifiquen l'interès per l'adquisició d'aquest edifici. La finca té una superfície, segons cadastre, de 425 m2, amb una potencialitat d'edificació que permetrà dur a terme les reivindicacions dels veïns del barri de Pont Vell i Tiana d'un centre sociocultural que aculli i desenvolupi activitats socials, culturals i d'esbarjo que afavoreixin tant la cohesió veïnal del barri, amb la seva pròpia personalitat, com la relació amb la resta de la ciutat.

Aquestes demandes van ser recollides mitjançant un procés participatiu, realitzat al propi barri, per definir-ne els usos, les conclusions del qual van ser presentades les passades Festes de la Tardor.

Ripollet, 21 de maig de 2019