Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Biblioteca participa en el programa 'Balla'm un llibre' amb el darrer acte del Dia de la Dansa

Imatge 1.
Imatge 1
La Biblioteca de Ripollet acollirà el pròxim dimecres 8 de maig l'espectacle Lo.Li.Ta, de la cia. La Taimada El darrer acte del programa del Dia de la Dansa a Ripollet forma part del programa 'Balla'm un llibre', un cicle de coreografies curtes basades en textos literaris que es representen a les Biblioteques públiques catalanes. La Biblioteca de Ripollet ha estat una de les 21 d'arreu de Catalunya seleccionades per a participar en aquest projecte. Així, la dansa entrarà a la nostra Biblioteca de la mà de la companyia cia. La Taimada, amb l'espectacle Lo.Li.Ta, basat en l'obra Lolita de Vladimir Nabokov.

L'objectiu d'aquest projecte és apropar el llenguatge coreogràfic a la ciutadania, partint sempre de material literari. 'Balla'm un llibre' està impulsat pel Servei de Biblioteques del Departament de Cultura amb col·laboració amb l'Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya (APdC) i l'Institut Català de les Empreses Culturals.

Lo.Li.Ta, de la cia. La Taimada
a partir de Lolita de Vladimir Nabokov

Sinopsi
Lolita s'escriu amb tres síl·labes doloroses. Lolita, diminutiu de Dolores, es pronuncia amb dolorosa sensualitat i es tanca enèrgica i oclusivament. Un fonema és una imatge mental d'un so i els fonemes com els sons, estan mancats de significat. Lo.Li.Ta és una sonoritat amb capacitat d'imatge; innocència, objectualitat i degradació.

Fitxa artística
Idea i direcció: Olga Àlvarez
Codirecció: Jordi Cabestany
Conceptes visuals: La Taimada
Interpretació: Angie Mas
Manipulació corporal: Jordi Cabestany
Música: Carlos Martorell
Vestuari: Blanca Ferré i La Taimada
Durada: 30 minuts
Públic: Adult
Calendari: Biblioteca de Ripollet. 8 de maig, a les 20h

Ripollet, 3 de maig de 2019