Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Iniciada la instal·lació de gespa artificial a l'interior de la pista d'atletisme

Imatge 1.
Imatge 1
Dimarts, 23 d'abril, van començar els treballs d'instal·lació de gespa artificial reciclada a l'interior de la pista d'atletisme del PAME de Ripollet, al Poliesportiu Municipal. L'objectiu del projecte és comptar amb una superfície que faciliti l'escalfament i ajudi a protegir el tartan del salt d'alçada. Aquest projecte té un pressupost de 21.760, 92 €. Els treballs, que no estan afectant els entrenaments del RUA, tenen previst finalitzar-se durant el mes de maig.
A tocar de la pista d'atletisme, continuen les obres de la pista esportiva de grades, iniciades fa unes tres setmanes. Aquest projecte inclou el tancament de la façana, deixant 1,30 m d'alçada a la part superior per a l'entrada d'aire i llum; la substitució de les lluminàries existents per altres de led, i la substitució de la balla perimetral de xapa de la pista per una d'obra, més alta. Aquesta actuació haurà d'estar enllestida el mes de juny, abans de l'inici de l'escola esportiva d'estiu del PAME.

Per últim, els treballs de substitució de la gespa del camp de futbol municipal ja tenen data. Serà el 22 de juliol, un cop finalitzi el casal d'estiu del Club de Futbol Ripollet.

Ripollet, 26 d'abril de 2019