Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S'instal·len noves plataformes i marquesines a diverses parades d'autobús

Imatge 1.
Imatge 1
Dues de les parades s'han hagut de desplaçar uns metres
La setmana passada es van instal·lar quatre noves plataformes a les parades de bus de diversos punts del municipi, amb l'objectiu de fer-les més accessibles. Es tracta de les parades ubicades al carrer de Balmes amb Molí d'en Ginestar, rambla de Sant Andreu amb carrer de Pau Casals, Sarrià de Ter amb Carrer de Covadonga i carretera N-150 amb carrer Uralita. Les quatre plataformes han estat facilitades per l'AMB, en funció de l'acord pres amb l'Ajuntament d'instal·lar tantes com el propi consistori ja ha col·locat.

A banda de les plataformes, l'Ajuntament ha instal·lat noves marquesines a parades de la rambla de Sant Andreu, la N-150 i Federico Garcia Lorca. La marquesina que fins ara estava a la parada de la N-150 és traslladarà al carrer de Santa Rosa.

Desplaçament de parades
Aquesta instal·lació ha fet que dues de les parades s'hagin hagut de desplaçar uns metres, per tal que hi hagués espai suficient per a la seva col·locació i pas. Es tracta de les parades de Sarrià de Ter i de la N-150. El canvi s'ha fet efectiu aquest mateix dilluns.

Dilluns, 25 de març de 2019