Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Més d'un centenar d'estudiants recullen prop de mitja tona de brossa de la llera del Ripoll

Imatge 1.
Imatge 1
Va ser el passat divendres, 15 de març, durant la tercera edició de la Jornada de voluntariat i neteja del riu, en el marc del Clean up day
Més d'un centenar de nois i noies dels instituts Can Mas, Lluís Companys, Palau Ausit i Sant Gabriel van participar el passat divendres, 15 de març, a la jornada sota el títol "Netegem el nostre entorn, netegem el riu!". Durant poc menys d'una hora, els joves van recollir un total de 460 kg de brossa de la zona de la llera del riu que hi ha sota el pont de vianants, acompanyats per mestres i personal de la Casa Natura i de la regidoria de Medi Ambient.

Es tracta de la tercera edició d'aquesta activitat organitzada per l'Ajuntament de Ripollet en el marc de la jornada 'Let's Clean Up Europe', que a Catalunya coordina l'Agència de Residus. La jornada europea se celebra de forma generalitzada del 10 a 12 de maig de 2019, però l'Ajuntament, tal com va fer l'any passat, va decidir avançar-la, seguint els consells d'ornitòlegs, per tal de no interrompre la nidificació de les aus, en especial el corriol petit, que acostuma a fer per aquestes dates a l'entorn natural del riu.

Ripollet, 18 de març de 2019