Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Drets Socials obre el Punt d'orientació jurídica

Imatge 1.
Imatge 1
Es tracta d'un servei gratuït, en col·laboració amb el Col·legi d'Advocats de Sabadell
Divendres, 15 de març, va entrar en funcionament el Punt d'Orientació jurídica a les oficines de Drets Socials. Es tracta d'un servei gratuït, que s'oferirà cada divendres, de 10 a 13 h, en col·laboració amb el Col·legi d'Advocats de Sabadell. Els lletrats encarregats del servei proporcionaran orientació jurídica en temes com habitatge, serveis socials, consum i qualsevol altre assumpte que es treballi en l'àrea de Justícia Social, tret d'assumptes laborals i d'atenció a la dona.

A banda d'analitzar la viabilitat de la demanda, l'advocat o advocada del servei informarà el ciutadà sobre la documentació i requisits necessaris per sol·licitar el dret d'assistència jurídica gratuït. Si ho consideren pertinent i l'usuari reuneix els requisits, els lletrats podran derivar directament l'expedient als jutjats de Cerdanyola del Vallès, per tal d'assignar-li un advocant.

Recordem que a banda d'aquest servei, des de Drets Socials ja es facilita un servei d'assessorament jurídic en casos de violència de gènere, per part del Servei d'Informació i Atenció a les Dones (SIAD), així com el servei d'assessorament legal cap a l'estranger.

Per tal d'utilitzar el servei d'orientació jurídica, cal demanar cita prèvia a Drets Socials, c. de Can Masachs, 18-20, al telèfon 935 046 007 o al correu electrònic serveiorientaciojuridica@ripollet.cat.

Ripollet, 18 de març de 2019