Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els instituts Palau Ausit i Lluís Companys, presents a la Fira Apropa't a l'FP

Imatge 1.
Imatge 1
També hi participa el Gremi d'Instal·ladors i Pimes CRM, mitjançant Pimec Vallès OccidentalRipollet estarà present a la III Fira de la Formació Professional, que tindrà lloc els dies 19, 20, 22 i 23 de febrer a Sabadell, sota el títol 'Apropa't a l'FP'. A la fira, que compta amb el suport de l'Ajuntament de Ripollet, com a membre del Consell de la Formació Professional i l'Ocupació de la Conca del Ripoll - Riera de Caldes (CRiRC), hi seran presents els dos instituts de Ripollet que tenen oferta de formació professional. L'Institut Palau Ausit ho farà a l'espai dedicat a Formació tecnològica, mentre que l'institut Lluís Companys serà un dels set centres de Formació servei a persones i empreses. A la fira també hi serà present el Gremi d'Instal·ladors i Pimes de Cerdanyola, Ripollet i Montcada, que donaran a conèixer professions diverses del sector industrial i de serveis. 

La fira Apropa't a l'FP, amb la voluntat de convertir-se en l'esdeveniment de referència comarcal en l'àmbit de l'FP, inclourà xerrades d'una vintena de famílies professionals i a l'entorn de 80 cicles formatius associats; tallers i conferències d'interès general i un espai d'exposició amb projectes dels centres de formació. Així mateix, hi haurà punts d'orientació personalitzada sobre sortides formatives i professionals i espais de trobada amb empreses i gremis del territori.

La Fira és una iniciativa de l'Ajuntament de Sabadell, comptant amb el suport de la Diputació de Barcelona, la Generalitat de Catalunya, el Ministeri de Treball i el Consell de l'FP i l'Ocupació de l'àmbit de la Conca del Ripoll-Riera de Caldes (CRIRC), format per 14 municipis del Vallès Occidental i Oriental, com és el cas de Ripollet. En aquest marc, al certamen el Consell del CRIRC difondrà l'oferta d'FP de tot l'àmbit territorial, amb un espai propi a la fira.

Les persones interessades poden consultar tota la informació a través de l'aplicació mòbil "Apropa't a l'FP" i al següent enllaç.

Ripollet, 18 de febrer de 2019