Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

En marxa el programa Enfeina't, amb la contractació de 7 persones desocupades de llarga durada

Imatge 1.
Imatge 1
Aquest dimecres, 30 de gener, s'ha iniciat el programa Enfeina't, que té com a objectiu la inserció laboral de persones en situació de desocupació de llarga durada, proporcionant-los un contracte laboral i un acompanyament de reforç durant tot el període de contractació i fins a la finalització del programa. En total, s'han contractat 7 persones de Ripollet, per un període de 12 mesos.
Els treballadors realitzaran tasques d'auxiliar de suport de manteniment com ara pintura, electricitat i lampisteria, a diverses dependències de l'Ajuntament, com el Patronat Municipal d'Esports, Brigada, Patronat Municipal d'Ocupació i Medi Ambient.

Les persones seleccionades per a participar en aquest programa han estat derivades de l'Oficina de Treball i havien de complir els requisits del programa, com ara ser aturat de llarga durada, és a dir, portar aturat més d'un any, i estar empadronats a Ripollet, entre d'altres.

Al llarg dels 12 mesos de contracte, els treballadors rebran formació i tindran un seguiment de la persona tècnica que els acompanyarà en el seu procés d'integració laboral. La finalitat del programa és que deixin d'estar a l'atur i alhora millorin la seva experiència ocupacional.

Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i pel Servicio Público de Empleo Estatal-Ministerio de Trabajo, Migraciones y Seguridad Social.

Dimecres, 30 de gener de 2019