Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es contracten 25 persones en situació d'atur per al manteniment d'espais i equipaments públics

Imatge 1.
Imatge 1
El pròxim dilluns, 28 de gener, es procedirà a la contractació d'un grup de 17 persones en situació d'atur, dins del projecte Manteniment d'espais, equipaments i instal·lacions públiques a Ripollet III, en el marc del programa Treball i Formació. Aquestes persones, contractades per un període de 6 mesos, se sumen a les 8 que van incorporar-se a finals d'any, amb contracte de 12 mesos. Es tracta d'un total de 25 persones que a més de l'experiència professional, també rebran formació i un certificat de professionalitat. El PMO també ha contractat una persona com a coordinadora del projecte.
Aquest programa està subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i pel Servicio Público de Empleo y Seguridad Social, i cofinançat pel Fons Social Europeu per un import de 357.406,56 € i permetrà a les persones en situació d'atur dotar-los d'experiència laboral i formativa amb l'objectiu de facilitar l'accés al mercat laboral i millorar la seva ocupabilitat. Així, durant la contractació, faran una acció formativa específica dins de la família professional de gestió ambiental o edificació i obra civil per obtenir un certificat de professionalitat, a més de formació transversal.

Les 25 persones realitzaran tasques de peonatge dins de les 3 línies de treball específiques comunes a l'àmbit de Ciutat: accions sobre parcs i espais naturals, accions sobre equipaments i els seus accessos i els centres educatius, i accions de relació de conservació dels Polígons d'Activitat Econòmica (PAE).


Les persones contractades pertanyen a algun dels col·lectius següents: aturats de llarga durada, perceptors o sol·licitants de la Renda de Garantia Ciutadana, i dones.

Ripollet, 25 de gener de 2019