Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'alcalde manifesta la seva preocupació al CatSalut pel trasllat de l'Oncologia Pediàtrica del Taulí

Imatge 1.
Imatge 1
El passat dimarts, 22 de gener, l'alcalde de Ripollet, Jose M. Osuna, juntament amb l'alcaldessa de Barberà del Vallès, Sílvia Fuster, i l'alcalde de Cerdanyola del Vallès, Carles Escolà, es va reunir amb el director del CatSalut, Adrià Comella, per parlar del trasllat de l'especialitat d'Oncologia Pediàtrica de la Corporació Sanitària del Parc Taulí a l'Hospital de la Vall d'Hebron. Osuna va expressar la seva preocupació davant d'aquesta notícia i el seu descontent, per haver-se fet pública abans d'informar prèviament als alcaldes de les poblacions afectades.

L'alcalde demana, tant a la direcció del CatSalut com a la direcció mèdica d'Oncologia, que no es perdi aquest servei al Taulí i "que es vetlli per tal de continuar oferint un servei de qualitat i el més proper possible a la ciutadania".

La reunió va finalitzar amb el compromís del CatSalut d'estudiar les propostes dels alcaldes i d'informar adequadament sobre el trasllat i concentració de l'especialitat de l'Oncologia Pediàtrica a l'Hospital de la Vall d'Hebrón, especialment a la ciutadania dels municipis de l'Àrea d'influència del Parc Taulí.

Ripollet, 25 de gener de 2019