Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S'inicia el Projecte Singulars per a fomentar les vocacions de la indústria 4.0 entre els joves

Imatge 1.
Imatge 1
El Patronat Municipal d'Ocupació inicia el Projecte Singulars, dirigit a persones joves d'entre 16 i 29 anys inscrites en garantia juvenil i al SOC, com a demandants d'ocupació o millora de l'ocupabilitat. L'objectiu d'aquest projecte, sota l'eslògan 'Transforma el teu futur', és fomentar les vocacions de la indústria 4.0 entre la població jove del territori, contemplant diferents nivells d'especialització i formació. El pròxim dimarts, 29 de gener, a les 11 h, es realitzarà al PMO una sessió informativa dirigida a les persones interessades.
L'Ajuntament de Ripollet porta a terme aquest projecte en coordinació amb el Consell Comarcal del Vallès Occidental i dins d'una xarxa comarcal formada per altres ajuntaments i entitats, com és el cas dels Ajuntaments de Montcada i Reixac, Badia i Polinyà, o la Universitat Autònoma de Barcelona.

Orientació, formació i inserció
Entre les actuacions previstes es contemplen accions d'orientació, acompanyament a la recerca de feina i inserció, visites a empreses i entitats i 200 hores de formació (2 mesos) amb 80 hores de pràctiques (1 mes) en indústria alimentària, tèxtil, logística, robòtica, indústria 4.0 i economia circular. Aquests sis tipus de formacions professionals amb pràctiques a empreses es preveuen començar el mes d'abril. Un cop finalitzades, es farà l'acompanyament a la inserció, que s'allargarà fins al desembre.

Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, el Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social i el Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa d'Ocupació Juvenil, d'acord amb els Projectes Singulars de Garantia Juvenil.

Les persones interessades poden contactar amb el Patronat Municipal d'Ocupació (Tel. 935 807 642 l'adreça electrònica lgimenez@ripollet.cat).

Ripollet, 21 de gener de 2019