Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Flors Montcada guanya el 4t Concurs d'aparadors de Nadal de Ripollet

Imatge 1.
Imatge 1
El bar Sirocco i el forn de pa Pastisseria Salud han estat el segon i tercer classificat, respectivament. El jurat també ha decidit atorgar un accèssit, amb una menció especial, a Sneakers Hope, Estanc Núm. 6 i Herboristeria dietètica Maria Rosa. En aquesta quarta edició, on Flors Montcada ha aconseguit el primer premi, han participat un total de 13 establiments comercials i de restauració. El concurs també estava obert als establiments de serveis i ha format part de la campanya Més Nadal Més Ciutat, de l'Ajuntament de Ripollet.
El jurat, que va visitar els establiments participants, estava format per la regidora de Comerç, Pilar Castillejo, un membre de la CRAC i un altre d'Acció Fotogràfica. 
 
Tots els guanyadors rebran un diploma acreditatiu. A més, els tres primers també rebran un premi econòmic, de 400, 300 i 200 €, respectivament. L'acte de lliurament de premis tindrà lloc el pròxim divendres, 11 de gener, a l'Ajuntament, amb la presència de l'alcalde, Jose M. Osuna.

D'altra banda, la botiga Sneakers Hope també ha estat guardonada amb el premi al millor aparador del municipi de Ripollet en el 49è concurs d'aparadors que organitza la Cambra de Comerç de Sabadell.

Ripollet, 7 de gener de 2019